Miller Floor Control – Døgn #1

Under normale omstændigheder ville jeg nok vente til weekenden var omme, og så skrive et indlæg om hele weekenden. Men ikke denne gang. Primært af to årsager: 1) Der er sket pænt meget allerede, så hvis jeg venter til søndag risikerer mit indlæg at blive absurd langt! 2) Jeg RØV keder mig på hotellet i Aalborg, så kan jo ligeså godt bruge tiden på at grifle lidt ned.

Nå men, grunden til at jeg i det hele taget er endt i Aalborg er, at jeg for en måneds tid siden fik et opkald fra Tim Andresen (timandresen.com). Jeg havde tidligere skudt nogle pr-billeder af ham, men denne opgave var lidt noget andet. Han var, sammen med Thomas Madvig, blevet hyret af Miller (theobrands.dk) til at spille til deres Miller Floor Control arrangementer, samt være den danske jury i den store internationale dj-konkurrence som det hele er bygget op omkring.

Min opgave skulle så være at følge med dem rundt, og dokumentere festerne til brug på blandt andet det tilknyttede site millerfloorcontrol.dk. Ikke ligefrem en opgave der ligger tæt op af hvad jeg normalt bliver booket til som fotograf. Og egentlig heller ikke en opgave jeg normalt ville sige ja til. Men Tim har bare en evne til at sælge en vare som værende “da shiiiit”, og efter overraskende kort tid med ham i røret hørte jeg mig selv sige: “Ja, helt sikkert! Den er jeg med på!”. WHAT!?!?! 🙂 Men jo, jeg fik sagt ja til en mini clubtour med ham og Madvig. Og det er så derfor jeg i dag sidder på Scandic Hotel i Aalborg, i lobbyen endda fordi stikkontakterne på værelserne ikke har jordstik (hvad fanden sker der i øvrigt lige for det?!?) og alle deres konvertere er lånt ud. Uuuhhh ja, sådan nogle er jo også VILDT dyre, så dem kan man jo ikke bare købe mange af, så der er en til hvert værelse! Så jeg måtte pænt tage min bærbare inkl. lader og placere min røv i lobbyen ved siden af et stik med jord. BRAVO SCANDIC!

Aaaanyways, det var så i går at vores mini tour startede på Københavns Hovedbanegård. Kenneth, der er Millers repræsentant, havde lejet en minibus, og vi skulle mødes foran det store digitalur. Udover Tim og Madvig var der også to dj’s med. Nemlig de to fra Kbh der havde vundet den indledende runde i konkurrencen. Hvis du vil vide mere om den, så klik dig ind på det website jeg fik nævnt ovenfor. Eller dvs. der var faktisk 3 dj’s. Massimo og Knox & Skurk som består af to fantastiske tøser. Den tredje og sidste dj hedder Mette S, men da hun kommer fra Aalborg mødte hun ganske fornuftigt nok ikke op på Hovedbanen, da første stop på turen var Vejle.

Efter at den gode Madvig endelig havde indfundet sig i sædvanlig “det er bedre at komme for sent end slet ikke at komme” stil, og alle var steget ombord, lagde tourbussen endelig fra kaj, og der blev straks åbnet nogle flasker Miller Genuine Draft, herefter omtalt som MGD, og foden blev plantet solidt og tungt på speederen. Hvilket i dette tilfælde resulterede i en topfart mange steder på hele 6 km/t. Jo jo, der var da kø det var der da!! NICE! Så en times forsinkelse blev det til inden vi nåede Vejle og vores destination som var Lipstick.

Inden Lipstick skulle vi dog lige prøve en lokal succes-restaurant. En mexikansk lille godbid. Jeg vil springe middagen over i min blog, da der ikke skete noget specielt fortælleværdigt den time den varede. Dog oplevede jeg en lille sjov episode mellem mig og tjeneren som I ikke skal snydes for. Den gik ned sådan ca. sådan her: Tjeneren: “Hvad vil du have at drikke til din mad?”. Mig: “Et stort glas mælk med isterninger, tak”. Tjeneren: “Vi har kun sødmælk”. Mig: “Det er helt fint”. Tjeneren: “Hvorfor vil du dog have mælk??” og så meget underlig ud i hovedet. Hvad fanden skulle jeg svare?? Så jeg svarede: “Øøøhh… Fordi jeg kan li det!?” med tøvende stemme, og ventede bare på at han skulle komme med et godt modargument. Det skete dog ikke, og jeg fik mit glas med mælk og isterninger. Det er åbenbart MEGET mærkeligt at drikke mælk til maden i Vejle! På højde med at hælde saftevand i benzintanken faktisk! Så nu er jeg for evigt stemplet som “Ham der den TOTALT underlige mælkedrikker!” i Vejle. 🙂

Efter restauranten tog vi et smut på hotellet, og så ellers tilbage til Lipstick. Kl. 22.45 da vi drejede om hjørnet til natklubben var der en mega kø allerede! Og for at gøre en lang historie (og ikke mindst en lang nat) kort, så kan Vejle forstå at fyre en fest af! Tim og Madvig varmede op, og så gik de tre/fire dj’s ellers på én efter én. Og DAMN de kunne vende plader! Jeg har min klare favorit blandt de tre, men da konkurrencen endnu ikke er afgjort, så vil jeg holde min mening for mig selv. Hvis du er nysgerrig efter at se dem optræde, så vælter vi Café Vesterå i Aalborg i nat, og Culture Box i Kbh på næste lørdag d. 19. sept. Du skal være mere end velkommen! Det er helt sikkert op oplevelse du sent vil glemme! 🙂

Jeg fik selvfølgelig også skudt en million-trillion-trilliard billeder af Tim Andresen, Thomas Madvig, Massimo, Knox & Skurk, Mette S og den kogende natklub, der højest sandsynligt vil blive smidt op på millerfloorcontrol.dk inden så længe. Men indtil det sker kan jeg da godt smide en smagsprøve:

TA DAAAA!! Mit hotelværelse i Vejle. Er det ikke bare fantastisk interessant?!?!??! Og endda med en genudsendelse af Go’morgen Danmark på flimmeren! WOW! Resten må I vente med. 🙂

Mit hotelværelse i Vejle

Endnu engang tusind tusind tak fordi du seriøst gad at læse helt herned til. Det sætter jeg stor pris på! 🙂 I morgen kommer forsættelsen til dette blogindlæg, nemlig Miller Floor Control – Døgn #2. Har på fornemmelsen at det bliver craaaazy!! Men det må og kan kun tiden vise. 🙂 Jeg vil hoppe op på mit værelse igen, og slappe af indtil tourbussen kører mod Café Vesterå og en nat der forhåbentlig vil byde på en fest der i den grad imponerer! Elvis has left the lobby…

Del dette indlæg på Facebook

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s